Tuesday 12 August 2008

6. Saun ja jutud

Niih. Kopeerin faile (Sigur Ros) arvutist telefoni et homme oleks hea näiteks töö juures (kui lastakse rahulikult olla) kuulata, sest õhtul on kontsert Wiesbadenis - Sigur Ros, ja kuni kopeerimise protsess kestab kirjutan blogisse paar rida, sest et ei jäksa internetis brausida praegu enam ja midagi lugema ka ei ole mõtet hakata, sest siis ei saa ju õigel ajal magama, millal iganes see ka ei oleks. Mulle meeldivad pikad laused, enamasti on neil isegi mingi mõte sees kuigi tavalugejale võib see jääda arusaamatuks (ma siiski ei hakka siin paralleeli president Rüütliga tooma, tema on hoopis kõvem tase selles osas).

Aga kontsert - eks näis mis tuleb, iseenesest on suht uimane bänd ju, ei tea kuidas kontserti välja kannavad ilma et kuulajad magama jääksid. Sest ma ise ka mõtlesin välja sellise asja umbes reedel Massive Attacki kontserdi ajal (Kölnis), et mulle meeldivad iseenesest selliste bändide kontserdid rohkem mis rokivad. Massive Attack vajus väga rahulikuks vahepeal, aga kontserdi esimesed 4-5 lugu ja eelviimased 3-4 kandsid väga hästi. Ja nende valguspaneel või kuidas iganes seda asja kutsutakse oli suhtkoht muljetavaldav, pool show-st ma ütleks. Ma tegin telefoniga 2 pilti ka aga ei viitsi siia praegu riputada, suurt kvaliteeti nagunii ei ole ja telefonis on kopeerimise protsess pooleli, nagu ma juba mainisin.

Aga kui rääkida kontserditest mis on rokkinud nii viimase ütleme aasta jooksul, siis mulle väga meeldis Aerosmith A Le Coq arenal eelmise aasta juulis, siis Alice Russell siin Frankfurdis ja siis oli 1 kuuba asi siin ka mille nime ma ei mäleta (panen hiljem kommentaari kui meelde tuleb) aga lahe oli, neegertrummar oli äge, kogu aeg oli naeratus näol ja pool ajast naeris kõva häälega umbes kontserdi ajal, aga samas lasi imrot vahepeal nii et vähe ei olnud.

Ja 1 nädalavahetus enne eelmist nädalavahetust käisin kohalikus veekeskuses (Taunus Terme-ks kutsutakse) koos paari sõbraga. Ja 1 nendest, Norrast pärit variant, arvas, et ta pole elu sees nii palju paljaid tagumikke näinud kui seal. Ja neid paljad tagumikke ja muid kehaosi oli seal tõesti palju, sest sakslastel on see alastikultuur märksa rohkem veres kui eestlastel mille üheks väljenduseks (lisaks sellele, et iga suurema veekogu ääres on ka nudistidele "eraldatud" piirkonnad) on see, et saunas käiakse segiläbi ja alasti. Taunus Termes nägi see asi välja siis nii, et seal.. Hmm, ok, võiks vist kõigepealt selle ära mainida, et kogu kompleks oli jagatud kaheks - 1 osa oli see kus kõigil olid riided seljas inimesed vedelesid basseinides põhiliselt, lisaks oli seal 2 hädist sauna kuhu võis riietega minna + baar jms.. Ning teine osa oli siis selline kus oli umbes 10 erinevat sauna, samuti mõned basseinid, hunnik kohti istumiseks -lamamiseks, 2-3 baari jne. Ning seal, kogu selles teises osas, olid inimesed valdavalt alasti (kaasa arvatud siis basseinides ringi ujumas, baaris istumas jne.). Häbelikumad (ja nooremad) panid ringi jalutamiseks või baaris istumiseks siiski rätiku ümber. Ja no selles suhtes oli muidugi kurb, et enamus inimesi seal olid vanad ja paksud, mitte noored ja kobedad :( Aga see võimaldaski rohkem põhitegevusele ehk siis antud juhul saunatamisele keskenduda :) Ja mõned saunad sealt olid päris head/huvitavad.

Nii, musa kopeeritud, uneaeg! Ei viitsi isegi läbi lugeda, et palju kirjavigu on ning kas mõnes lauses mingi mõte ka sees on, ise vaatate.

No comments: